);">

Brunello pizzeria og ristorante, Oslo

Mannen og jeg var en tur i Oslo og skulle ha oss litt mat før konserten. Vi fikk litt sjokk over at det var kø inn til de fleste spisestedene. Vi er jo ikke vant med sånn i lille Sarpsborg og iallfall ikke på en hverdag. 

Men etter en liten stund fant vi en liten restaurant, Brunello, hvor det ikke var kø og de hadde ledig bord til to sultende mager.

  

Vi ble vist til bordet og fikk menyene. I første øyekast over menyen så kunne jeg ikke se noe barnemeny, så jeg spurte derfor om å få halv porsjon av retten jeg ønsket. Jeg trengte ikke å forklare hvorfor engang. Det var ikke noe problem. Og da vi fikk regningen så ser vi at det står -50% på min rett med forklaring barnemeny. Så da går jeg ut i fra at her kan man velge fritt fra menyen også for barna. Og det vil jeg si at er et kjempepluss. Altså ikke noe pølse og hamburgermenyer til barna, men de får nøyaktig det samme som de voksne bare mindre porsjoner. Jeg synes dette er kjempefint da jeg personlig ikke er for disse barnemenyene som bare består av pølse og hamburger. Barna bør få det samme som oss andre. 

Siden vi var på en italiensk restaurant så falt valget på en pastarett. Penne med oksekjøtt og sopp. Den var aldeles nydelig og kan virkelig anbefales. 

  

Dette stedet får pluss for barnemenyen og smaken på maten. Men et lite trekk for at det var såpass trangt i restauranten. Her hadde de utnyttet hver cm av lokalet og vi følte at vi satt oppå de andre bordene med andre gjester. Men dette er vel noe de gjør i storbyene for å få flest mulig gjester inn. 

  

Følg Fru Holmen på Facebook 

 

 

#resturantguide #slankeoperert #barnemeny #brunello #oslo 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits