);">

4 kreative måter å gi pengegaver på

Nå er tiden inne for konfirmasjoner og de fleste komformanter ønsker seg jo penger. Det er sikkert flere enn meg som synes det er en veldig kjedelig å gi en konvolutt med penger. Derfor vil jeg dele noen kreative måter å gi en pengegave på, som samtidig pynter opp gavebordet under selskapet.

  

 

1. Pengetre

 

Hvem er det vel ikke som ønsker seg et pengetre med penger på?

Her har jeg brettet pengene som sommerfugler og festet de med en tynn ståltråd. Ståltråden fikk jeg kjøpt i en hobbybutikk. Så kan den heldige plukke pengene og ha glede av planten så lenge den lever. Pengetre krever også veldig lite stell (en liten kopp vann hver 14. dag ble jeg fortalt i blomsterbutikken) og passer derfor utmerket på et ungdomsrom. 

  

 

 

 

2. Lommepenger i ramme 

 

Jeg ofret noen gamle klær og laget denne rammen med lommepenger. Personlig er dette en av mine favoritter. Jeg synes den ble veldig dekorativ og morsom. Men det er også den som krever mest forberedelse i forkant, men til gjengjeld vil den kaste glans over gavebordet. Bokstavene er klistremerker og jeg fant både de og rammen på Europris til en fin pris. Har kan også den som får gaven velge å ha rammen som et minne eller bytte ut innholdet til noe annet. 

  

 

 

3. Drikkeflaske

 

Drikkeflasker i glass er veldig populære for tiden. Og med å skrive på med glass/porselenstusjer så blir dette et fint minne. Man kan jo skrive navnet og dato til den som får det, så blir det kort og gave i ett. Eller som jeg gjorde et lite sitat som være til glede i tiden fremover. Om man vil at skriften skal forbli på må man huske å brenne den i ovnen før vask. Om man ikke vil skrive på så kan man også legge en lapp inne i glassflasken. Jeg  fylte drikkeflasken med mynter så den heldige får litt jobb med å telle opp, om man vil være litt snill kan man jo legge en lapp i bunnen med summen, men det er jo ikke like gøy.

 

  

 

 

 

4. Lysestake

 

Man får kjøpt flere typer lysestaker hvor man selv kan fylle beholderen med pynt. Denne jeg har her er fra Partylite og er en av et sett på 3. Det jeg liker godt med disse typer lysestaker er at man kan bytte ut pynten i etter årstid og tema. Her er det bare fantasien som setter grenser og siden den er i klart glass og man selv velger hva man vil fylle den med så passer den inn så og si overalt.

  

 

#komfirmasjon #pengegave #kreativ #gave #penger #pynt #tips #fruholmen 

2 kommentarer

Victoria Larsen

28.04.2017 kl.19:44

Kjempe flott innlegg! :)

Lilli

28.04.2017 kl.21:31

Gode tips :)

Skriv en ny kommentar

hits